Wargaming

 

In opdracht van AV Europe heeft Show Night productions een lichtontwerp geleverd sluitend op de beursstand van “Wargaming”

Wij zijn meegegaan in de visie om de stand zo “Clean” mogelijk te houden. En hebben met relatief weinig apparatuur de juiste sfeer weten te creeëren. De keuze van de locaties van diverse verlichting was hierbij curciaal, maar ook de soort armaturen die gebruikt werden.

Al met al een prachtige productie, met beamers, led schermen, en verlichting.

Licht ontwerp; Martin Ciesluk:

Het lichtontwerp bestond uit verschillende lagen.
- Standaard stand verlichting die aan te passen was aan het onderwerp dat besproken werd. Hierbij is gekozen voor 32 SGM P5 armaturen om plafond te verlichten in de benodigde kleuren, daarnaast is de licht opbrengst van deze armaturen zo groot dat dit ook gebruikt kon worden als standaard verlichting.
Daarnaast om wat beweging over het plafond te creëren zodat dit mee liep met de gebeamde visualisatie op de wanden is gekozen voor een aantal Clay Paky 600 spots.
Ook mocht er wat meer beweging op de stand zijn, hiervoor zijn onder het plafond een aantal buizen aangebracht waar Clay Paky 700 spots aan gemonteerd zijn om zowel de stand meer leven te geven, maar ook de diverse logo’s die aan de muren aangebracht waren uit te lichten.

- In het midden van de stand hing een 1:1 model van een spitfire vliegtuig, om meer in de “Wargaming” sfeer te komen is er voor gekozen om deze met 2 Clay Paky Sharpy’s te belichten zodat een soort zoeklicht over het vliegtuig zocht, maar ook 4 Clay Paky 600 QWO Spots om zowel de kleur accenten van het vliegtuig te weerleggen, als te gebruiken voor de dans acts als volgspot.

- Een podium waarop dansshows gegeven worden, demonstraties van de verschillende games van Wargaming, en product innovaties. Voor de danshows is gekozen voor een combinatie van 12 Clay Paky Sharpy’s en 6 Clay Paky 700 spots. En als frontverlichting 6 ADB profielen. Dit werd ook gebruikt tijdens de demonstraties ter ondersteuning en als tegenlicht.

Meest recente projecten

 • IMAG0576
 • 802793
 • 1463083_671442392886856_1999651480_n
 • IMAG0042
 • Contact

  Show Night Productions
  Nordhornsestraat 85
  7591 BD Denekamp
  Tel.: 0627119100
  E-mail: info@show-night.nl